Gamla vatten bilder

Tog dem här bilderna med NikonD3100 för några månader sen. Enjoy..
La upp dem på min blogg, och ville/vill inte att ngn ska sno dem
.
.
Och nu kommer den absoluta favorit bilden !
Jag älskar att jag fångade precis när vattnet liksom "dök" ner i vattnet.
Tips - Tryck alltid på knappen lite innan du ska t.ex hälla vatten i vatten osv. T.ex som om du ska fota när ngn hoppar. Tryck in knappen halv vägs och sen Helt. Pröva dig fram så kommer det gå bra. Så snart är du mästare på det !

Vad ska jag fixa ?

Vad tycker ni jag ska fixa i bloggen ? Kommer ju göra Kategorier ;] Men på designen tänkte jag . Hm.. aja får se om jag ändrar ngt

Bokeh

Bokeh är när t.ex en bild man tar blir suddig.
Såhär gör man iaf på Nikon D3100. Funkar säkert på flera nikon.

Här har vi en bild på en Nikon. Om ni ser där det står D3100 så kollar ni längre ner till vänster så står det A & M. Om ni vrider knappen till M och vrider på Objektivet, (men bara längst fram på objektivet, annars funkar det ej i think) så märker ni att det blir suddigt. Såhär blir det om man vrider Lite, lite mer, och ännu mer på objektivet där fram:
.
.
Hoppas ni förstår. Puss

Putte lite tips på Gimp

Jag har Gimp 2.0 tror jag. Och om du ska lägga till ngt så se alltid till att bilden är markerad. Om jag kommer ihåg så brukar bilden vara markerad med gult.
Bara så ni vet. Puss

Ang. Idag

Idag ska jag åka till Stockholm och SHOPPA ! Får se om det dycker upp några bilder sen? Så, jag kommer inte blogga på hela dan. Inte för att jag tror ni bryr er eftersom att ni är typ 0 pers som läser den här bloggen ^^
Iaf, om ni är några så vet ni det. Puss & Hej. Här är en fin bild som jag tänkte ha med i headern men det blev aldrig så.

Hello people !

Omg vad sur jag blir. Satt och kämpade med ett inlägg så försvann hela skiten och kommer inte upp utkast!
Hej på er! Jag heter Clara Castelius. 12 år, fyller 13 i Februari. Om ni vill veta mer om mig och följa mitt intressanta liv klicka hääääääääääääär så kommer ni till min vardagliga blogg.
Jag har varken kamera eller utrustning men sparar till en Canon EOS 1100D Det billigaste man kan komma i Canon systemkamera väg.
Men tills dess får ni nöja er med gamla bilder som jag har tagit med min syrras kamera. En Nikon D3100. (Foto nördarna is in thaaaaa HOUSE !) Näää, men de e kul att fota. Och vem vet, det kanske dycker upp nya bilder med kameran? Kommer även lägga ut tips som t.ex från Gimp, Picnik, Picasa, Paint osv. Har tyvärr inte photoshop. Men min syrra får det snaaaart.
Så här ser jag iaf ut. Här är ett flertal bilder på mig under åren/året som gott:
Förs föddes jag blond. (ÅNGRARR EXTREEEEEMT MYCKET IDAG ATT JAG TONADE MITT HÅÅÅÅÅR. GÖR ALDRIG DET, NI KOMMER ÅNGRA EEEEEEEER)


Bäästa bilden också. Jag tröttnade på min hårfärg och tonade det brunt. Meeeen, det blev mer grön/brunt/grått


Tonat för första gången ! Gissa om jag blev nöjd. Haha, färgen gick ur och jag började bli blond igen. Såå, jag tonade igen. Den här gången en mörkare färg...


Bilden tagen dagen efter jag tonade det så det är väldigt mörkt. Färgen började gå ut och mitt hår blev oranget?


(Nikon D3100) Oranget eller vad? Vid de laget när jag tänker efter nu, så skulle jag stannat och låta min vanliga hårfärg växa ut. Men självklart inte. Och den här hårfärgen har jag idag:


Brunt. Ungefär som på den bilden när jag hade blå tröja. Så brunt har jag idag. Men oavsett om det blir oranget så ska jag låta det växa ut.

HAHAH. Det här var en fotoblogg. Eller hur va det nu?
Hekgaeår

lfnb

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0